Ptačí otázky

Ptačí otázky

Anotace: ...

Co si asi povídají ptáci na konci dne...

O tom, co viděli, či co se kde hne?

Vrkají hrdličky skutečně s láskou?

Chodí snad straky spát se zlatou maskou?

Ví sovy nejlépe jak moudře žít?

A umí havrani pekelně klít?

Nemusí datel jít každý den k doktoru,

když hlavou vykutá tisíce otvorů?

Neskrývá slepice letecké sklony?

Přilákají vlaštovky nedělní zvony?

Trefí čáp domů, když roky tu nebyl?

Co by sem netrefil, není to debil.

Autor Arlayna, 10.04.2016
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Holis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..krásné zamyšlení.. ST:-)

11.04.2016 00:02:37 | tvořilka

Děkuji mnohokrát, tvořilko :)

11.04.2016 17:06:39 | Arlayna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí