Něco navíc

Něco navíc

Anotace: Pro jednou možná mírně procítěná... :D

Po třech dnech zas něco navíc,

roušku smutku musím navlíct.

Jsem plný štěstí a radosti,

i když nemám žádné polnosti.

 

Stačilo trochu zábavy,

která stoupla mi do hlavy.

A k tomu pár dobrých přátel,

co mě dobrým rozumem lehce omáměj.

 

Zábava se tvoří snadno,

jen na hubu nesmím padnout,

aby mi z ní lítala písmena

a zněla do dáli nekonečná ozvěna,

co přináší těm druhým smích,

jako když jedete v létě na saních.

Naštěstí nemám vůbec splín,

otevřít se všem a snít.

 

 

Autor boneslash, 11.04.2016
Přečteno 216x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky...

12.04.2016 22:40:32 | boneslash

nooooo, tak to je překrásný, st:-)) umiš:-)

12.04.2016 22:12:15 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí