Můj čaj

Můj čaj

Anotace: ...

Popíjím si černý čaj,

všichni známí ho znaj.

Když si ho k večeři daj,

chuť v puse už nemaj.

 

Nemaj totiž vůbec šajn,

co v sobě vlastně maj.

Můj recept je totiž fajn

chuťovka všech rajd.

 

Pro ostatní je lepší Sprite,

nebo klidně Coca Cola Light.

Můj nápoj je pro některé fight

ostřejší než ostří nožů či zuby krajt.

 

Známý v podhoubí knajp,

kde každý třetí člověk bývá white.

Je třeba nasadit při pití vhodný smile,

jinak nastane klinická smrt, život nebude už fajn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor boneslash, 12.04.2016
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bergamot

13.04.2016 00:08:48 | Papagena

Omyl, tajnou přísadu nikdy neprozradím :)

13.04.2016 09:39:10 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí