Letící láska

Letící láska

Anotace: Letící láska ... letící za Tebou nebo z Tebe?

Smutek mi cedí mysl,

má život ještě smysl?

Kraj střechy v dáli mizí,

navždy smích v nebi zmizí.

 

Minuta, hodina, den,

padání jako mdlý sen.

Kostnatá zima ve mně,

polibek mi dej jen letmě.

 

Svíčky, plující svatozář,

představuji si tvou tvář.

Jako anděl s rudými křídly,

tvůj hlad neb tón vlídný.

 

Vzduch proudící okolo mého těla,

mrtvý pozdrav bych zapomněla.

Skutky už nezastavím, nikdy, nikdy,

klid jako vznešená hudba Dana Landy.

 

Rána, brány jiného světa,

pro mě další životní meta.

Nashle světe, nashle lásko,

přeji klid a mír, má lásko.

Autor suzuki.mel, 17.04.2016
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí