Sen o snu.

Sen o snu.

Anotace: ...

Slyšte hudbu sfér!
Tu, jenž rezonuje časem,
prostorem, chaosem i řádem.
Slyšte a plačte!
Bědujte, neb tak krásná je.
HUDBA STVOŘENÍ!
STRUNA ČASU!

Tkaje vlákno osudu,
háže kostku náhody.
Je však jen snem,
snu, jenž není snem!
SEN BDÍCÍCH!
OZVĚNA CHAOSU!

Jsme sami,
hudbu neslyšíme.
Sami ve snu,
snu, který nám nepatří.
SRDCE TEMNOTY!
STŘÍPEK ŘÁDU!

Nikdy rána neuzřem,
my jsme tím snem.
Procitni spáči,
ukonči to už!
ÚTES NOCI!
POBŘEŽÍ ÚSVITU!
Autor Bhaal, 20.04.2016
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí