Ranní rekviem

Ranní rekviem

Anotace: Ranní rekviem

Ten den nezačínal zrovna štastně
nádech, výdech, k tomu šálek čaje
nechtěl příliš překážet a proto
snídal na nároží, v koutě maloměsta

Měl pocit, že dnes všechno končí
že snad i slunce vyšlo naposled
Jeho prsty přejížděly přes obočí
a zemský ráj ten nebyl nadohled

Černé myšlenky měl v hlavě,
a černý sako na sobě
prsty vážou smyčku hravě
zbytek už nechám na Tobě

Autor Percles, 22.04.2016
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic nekončí :-)

22.04.2016 09:56:50 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí