Miluji...

Miluji...

Anotace: Časy minulé, jejich důkaz, že kdysi :)

Miluji, když se usmíváš,
Jak září ti při tom zrak.
Miluji, když se na mě zadíváš,
Říkáš já mám tě moc rád.

Miluji, když držíš mě v náruči,
Kde bezpečí a klid vládne,
Miluji, jak hlava se mi zatočí,
Když polibek na rtech sládne.

Miluji, radost když jedu za tebou,
Přestože na povrchu nic nedám znát,
Miluji, že starosti nechám za sebou,
Jen o tobě chci si nechat zdát.

Zbývá už jediné, je to tak,
Ty uchvátil jsi mi srdce i zrak,
Teď už ti to přiznávám,
Že tebe miluji a ráda mám.
Autor NatalieDevlin, 26.04.2016
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Urban, Kubíno, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí