Manifest mírumilovnosti

Manifest mírumilovnosti

Anotace: Lidstvo se tak nějak nedokáže obejít bez potoků krve. Ale proč, do háje?

V té první linii,

tam humor přechází,

tam štěstí pomíjí,

tam je moc nesnází.

 

Padají bombičky,

držtičky trhají,

tělíček kousíčky

rozsypou po kraji.

 

Fragmenty granátu

řítí se na syna

stejně jak na tátu

a život zhasíná.

 

V plícičkách žalný kal,

střevíčka na kaši,

kdo toto zosnoval,

jistě mu haraší.

 

A

Kdo toho stvoření

řídí se rozkazy,

ten jeho bláznění

vědomě provází.

 

Autor SiristenGraydu, 27.04.2016
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí