Jakost masa

Jakost masa

Anotace: ...

Zkouším jak to smrdí,

když maso hnije doma

na kanapi zrovna sedím

z toho pachu mám už kóma.

 

Zkouším jak to voní,

když opékám něčí maso.

Kousnout se trochu bojím

zkouším jenom jeho jakost.

 

Zkouším jak to vypadá,

když přidám banán k masu.

Chuť k jídlu silně upadá,

nad vzhledem masa žasnu.

 

Zkouším jak to skončí,

když dojím poslední sousto.

S masíčkem se loučím,

bylo dobré, chcete kousnout?

 

 

 

 

 

Autor boneslash, 28.04.2016
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí