.So trip me and smile for me.

.So trip me and smile for me.

Anotace: v posteli s tužkou a papírem.

démon z roku x se mě zastává
v dimenzích určenejch pro
Sokratovy pomocníky

koutky uší
znějí slévají se
v podivnou melodii
uši na pánvičce
kroky z podzemí
další černej jezdec
pozor na bílý fleky
/
/
Kapky zvuků
/
/
/
/
Na její krásný tváři
a sedí, zpívá, píše, kouká
tiše vidí
vlastní vládu osvobození
se od světa.
materiály na nic
stojí ve vlaku prstem
si zajíždí do rozkroku
a není smutná a mrkne po očku

ruka ve vlasech
kost na noze
a láska všude...
Autor f393n6, 09.02.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... někdy je dobrý se vyzvracet ... a pak to vypadá líp ..

11.07.2007 19:22:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí