Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: báseň o mojí velké první velké lásce, jak jinak , dle pravdy...

Na loukách plných pampelišek,
uprostřed lesa se spoustou šišek,
všude tam, kde prošla tvá noha,
já vracím se sám zas a znova.

Naposled spolu, už pár je to let,
ve větvích stromu,
znám to nazpaměť.
Srdce své vložil jsem do ruky tvé,
navždy buď má,
můj laskavý květ.
Se slanou vzpomínkou v očích
hledám tě teď.
Kde jsi má lásko? Ztrácím tě, hleď.
Srdce mé krvácí, já chtěl bych tě zpět.

V očích jen vzpomínka brouzdá se,
na duši jizvička,
velká i teď.
Měl jsem rád svět,kam líbám tě, ztracená lásko,
bolí mě , bolí tenhle ten svět.
Autor Diablek, 09.02.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí