Chlapi na zabití

Chlapi na zabití

Anotace: ...já proti chlapům vážně skoro nic nemám, jen mi tematika milostného tokání připadá oněkud klišejovitá, a tak mám tendenci "tokat" poněkud jinak...

Nevím, co oku tvému tak lahodí,
když u boku opřenou mám nabitou pistoli,
tak sejmi šátek z očí,
zachvíli budeš slunci blíž.

Až lesklá kulka hlavou ti proletí,
pak naplníš beze zbytku rodinné prokletí,
v němž není času k zbytí
s chlapama na zabití.

Bridge:Vždyť už tvůj děd
o taktu neměl ani tucha
a tvůj otec jakbysmet.
Za strašných běd
a v neutuchajících mukách
byli neodkladně posláni na onen svět.

Netrhej partu, ať je to odbytý,
jen dokuř svou Spartu, kvádro máš ušitý
pro den, co není k zbytí
s chlapama na zabití.
Autor ukume, 09.02.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí