čeština

čeština

Anotace: Jedna party k ránu, básnická můza, návrat do čr....

Brzo bude svítat
jako pták chtěla bych lítat
vnímám rozmanitou muziku
mixplty máte v malíku.
Vnímám i bohémskou atmosféru
zažívám tvůrčí stratosféru.
Nevím pořádně, co to slovíčko znamená
češtinou jsem okouzlená.
Po 3týdnech v cizí zemi
miluju češtinu všemi směry.
Můžu si hrát se slovíčky
skládám je
jak na písku bábovičky
Autor oriskovanutela, 07.05.2016
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Malá mořská víla, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí