Dotace

Dotace

Anotace: ...

Potřebuji nutně ovace,

abych dostal nějaké dotace.

Chci prachy potřebné k životu,

pak můžu za kraviny utrácet.

 

Dokud je budu mít,

tak budu alkohol pít.

Až zas nebudou,

tak další budu chtít.

 

Požádám o další potřebné dotace,

v koloběhu peněz začnu se potácet.

Na co mi jsou prachy,

když umím je jen utrácet.

 

Musím najít lidi co s prachama umí,

ví jak je rozmnožit a do blba nečumí.

Do té doby dotace házím za hlavu,

budu chodit pěšky, ušetřím za dopravu.

Autor boneslash, 07.05.2016
Přečteno 310x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale maš to pekneeeeeeee :-) :-D

08.05.2016 00:23:13 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí