Jít

Jít

Anotace: tak zas jen tak nápad...

Chci dojít zase někam dál
Kde osud můj sen dal
Zkouším se ponořit do své mysli
Zkouším najít nový cíl
Vidím a přemýšlím
Co ještě nevím možná vím
Najděte štěstí, najděte jej!
Najděte… Děj se co děj…
Zkusím zlomit všechen žal
Zkusím brouzdat kousek dál
Čekám, kdy se vrátí všechna slast
Čekám, když otázky si nepřestávám klást
Toužím být trochu víc
A toužím nebýt vlastně nic
Cestou brouzdat v zapomnění
Najít, když mysleli, že už není
Nevím, co jsem, a nechci vědět
Nechci vědět nic
Chci jen řvát… křičet z plných plic!
Autor KreestynaK, 09.02.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí