Spolu

Spolu

Anotace: ---

Pod svými víčky

skrývám celý svět,

ve svých snech

jsem všechno a nic.

 

Pod tvými víčky

byly všechny odpovědi,

tečky k otazníkům,

zkrátka nic víc...

 

Když otevřeli jsme oči,

byli jsme každý sám,

to málo, co znám

vzal čas.

 

Tak zavři oči

a sni můj sen,

spolu poplujem

vstříc osudu,

my dva, spolu, zas...

 

 

 

 

 

Autor FroniXY, 11.05.2016
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, Zrzi, Jin&Jang, Mácha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

?..?

11.05.2016 23:06:25 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí