Duhové podkovy

Duhové podkovy

Anotace: Slepota vztyčila svůj totem, dívka, která voní koňským potem, usíná na jihu, ztrácí se z dosahu, ...

Slepota vztyčila svůj totem,
dívka, která voní koňským potem,
usíná na jihu,
ztrácí se z dosahu,
hladových očí.

Hřebíky ze slov lhostejně trčí,
stíny se spojily ve světle loučí,
vypráví příběhy,
odvážně klamavé,
o jizvách bez krve.

Jednou snad kovář dnů za duhou ukove,
řetěz, co udrží podkovy zářivé,
na cestě z kamení,
kde záblesk vteřiny,
po ničem netouží.

Vrak vichrem zničený nalezne pobřeží,
a bosé šlápoty projdou se po pláži,
oceán bezbřehý,
ukáže vlídnost svou,
pouze když rytíři na vlnách neusnou.
Autor Vraby, 12.05.2016
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrzi, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí