Z nitra

Z nitra

Anotace: ...

Říkáš, že víš jak to dneska chodí,
prý že jsme na jedné lodi
a že ti pořád ještě věřit můžu,
ale ty do mě bodáš stovky nožů.

Do zad, do hlavy, do mého srdce.
Jsi další ubohý lhář co mě chce!
Další, kterého ovládl chtíč
a já pak utíkám, utíkám pryč.

Zavírám oči, schovávám se dál.
Lásku co jsem měla sis sobecky vzal!
Zas usínám bez tvého náručí,
snad že mé city ve spánku skončí.

Jsem zase šťastná, za vše díky,
vyrvávám z nitra všechny dýky...
Autor Kloboučnice, 14.05.2016
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí