do gala

do gala

Anotace: ...se dám...

Únavou
přivřu své
oči zvlhlé
a očistím tabulky
skel
zkalených,

kartáčem
útěšných slov,
vyčešu
bolavé vzpomínky
ze své duše,

upravím kravatu,
ze slov
zbytečných
a zapnu
knoflík perletový
posledního citu,
na haleně
zakázaného ovoce,

pak nazuji jen
si minuty
příštích dní,
co záváži
vteřinou
naděje

a klopu
žaketu
mi
drobné
bílé květy
provoní...

..ted..

už je čas jít...
Autor chalcedon, 10.02.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí