Láska

Láska

Anotace:   Jsem tu a ty zase tamoba dva jsme sami...

 

Jsem tu a ty zase tam
oba dva jsme sami...
Pouze syn,
pouze dcera
dvě děti rozdílných věků,
ale úplně stejně dvě starostlivé mámy.

Teď víš,
že nejsou to jen fámy
cítím k tobě něco, jenž dlouho jsem neznal
pak přišel strach, úprk

S tou láskou rychle jsem přestal..

Autor Pučik, 15.05.2016
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí