Ponarozeninová...

Ponarozeninová...

Anotace: (22.4.2016 - ne moc veselé narozeniny)

Tak mnoho přáníček od "cizích" lidí
zahřejí u srdce, vykouzlí úsměv...
Že však skrývám slzy, nikdo nevidí...
Můj vnitřní žal nenajdeš na rtech...

Slunečné počasí náladu zlepší,
procházka přírodou, samota v lese...
Avšak prázdnota ve mně je čím dál tím větší,
zimnice se mnou v posteli třese...

Mrznu a čekám na Tebe v posteli,
zda-li se stavíš, popřát mi k narozkám,
trošku mě zahřát, trošku se přitulit...
Bohužel, nechám si o Tobě zas jen zdát...
Autor B.a.r.b.a.r, 29.05.2016
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí