Ztravený čas

Ztravený čas

Anotace: Hledáte ztracený čas?

Ztracený čas

Chtěl bys najít čas ztraceny,
hledáš v koši i pod postelí,
ten čas je ovšem dávno pryč
a nepřivolá ho spět tvůj chtíč!
Můžeš jak chceš vyřvávat do světa,
vrátí se zpět jen vzdálená ozvěna.

Chtěl bys vrátit zpět špatná rozhodnutí,
ty už ovšem k návratu nikdo nedonutí!
Jak ses tenkrát rozhodl, tak se taky stalo,
do knihy osudu to bylo tvou vlastní krví vepsáno.
Teď nemůžeš škrtnout ta písmena rudá,
když držíš tužku, chvěje se ti ruka.

Na to co bylo zapomeň!
Kalamitu ve svém srdci odvolej!
Vždyť na všech cestičkách od srdce k duši
se všechny slzy rychle usuší
a ty budeš žít dál,
čas ubíhá, tak proč bys stál?

Ten kdo honí ztracený čas po polích,
ten kdo nahání chybná rozhodnutí po údolích,
ten si může jistý být,
že sám sebe chce umučit.
Všechno co děláš, měl bys činit pro zítřek,
tak jdi vpřed! Nemůžeš se ohlížet!
Autor Desktop_men, 10.02.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí