Upír

Upír

Anotace: Je to jen takovej pokus...

S večerem přichází,
Když Slunce odchází,
Zlo mezi nás přichází.
S úplňkem na nebi
a půlnocí na kostelní věži.
S vlasy vítr si hraje,
Plášť kolem kotníků poletuje.
V žlutých očích se temno objevuje,
Na rtech kapka krve prozrazuje,
Že upír je a navždy bude…
Autor Ishtar, 10.02.2007
Přečteno 212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře sepsaná slova! Bezvadně se mi ten upír vybavil...

24.08.2007 22:48:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí