Samota

Samota

Anotace: To jsem napsala, když jsem se cítila na téhle Zemi úplně sama...

Opuštěnou uličkou se plíží.
Z pod černé hladiny vzhlíží.
S kapkami deště se na mě snáší.
Na Slunci jak neviňátko vypadá,
Ve stínu nůž do zad mi vráží.
Vítr cáry kolem rozhazuje,
Jako rukama mě jimi uchycuje.
Obmotává se kolem mě, dusí,
Dech nemám a v očích slzy.
Jen co uteču,zas v jiné ulici mě chytí.
Pod kůži drápy černé zarývá,
Do srdce atháme vbodává.
Její dech, odporný a hnusný,
Mi do myšlenek proniká
A já opět utíkám.
Autor Ishtar, 10.02.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je pěkná ale trochu to tam drhne... jinak nevím proč to píšeš když máš mě:-)

24.08.2007 22:49:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí