Otázky mého života

Otázky mého života

Anotace: Když se člověk tak trochu zbytečně ptá... na to, co ho trápí..

Smráká se a vonný třpyt.
Musím myslet...
Co chci mít?
Po čem toužím?
Co jsou přání?
Kam to spěji?
Co mi brání?
Chodím v kruhu sem tam sem...
Bloudím...
Padá na mě celá zem...
Zem i celý tenhle svět...
Chci to vrátit všechno zpět!
Zas pár hloupých zvláštních vět?
Proč si osud se mnou hraje?
A proč někdo odešel?
Proč přišel ten, co prý má mě rád,
ale tu lásku mi nechce dát?
Kam se ztrácí všechen třpyt...
Proč tu musím TAKHLE být?
Autor KreestynaK, 10.02.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný ..škoda toho konce...ale to je spíš kvůli tomu že k tomu nemam takovej vztah jak ty...

10.02.2007 21:28:00 | Lodě

Jo, celkem se mi to líbí, má to náboj, který mě zaujal.

10.02.2007 17:58:00 | Sokolička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí