Než

Než

Anotace: .

ležím v posteli s trhlinami a na dně mé noci čeká milý černý pavouk bez hlavy
líže mi koule když spím a zdá se mi o moc větší než kdy jindy
každý večer po stěnách stékají hodiny
praská vzduch a z dálky voní mrtvé moře
v tom šeru prázdného nebe
kde cizí lidé nalézají důvody a příčiny následků
bez čtyř stěn a jednoho stropu
někde mezi proč a protože
čas roste rychleji a rychleji teď umírám ale nikdy už nezemřu
namísto rukou dva těžké kameny které mě drží u dna
kameny
které se mnou všude padají



kradu prožitky druhým nebojím se vyjádřit pocity za které nezodpovídám
sedím na zemi u tvých nohou a povídám
dnes naposledy tě budu mít k večeři
má náruč je už připravená už jsem celý v celku
odhodlaný být zase hladový
budu tebou chtít projít i v noci nebo jen v noci chci procházet v noci
jsi trochu nezřetelná
a já na sobě cítím že se měním v další noční neforemnou hmotu
která obalí tvé tělo a vstřebá tě
až ráno rozmočené slunce opatrně prosvětlí nezřetelné kontury okolí
budeme už jedna osoba
Autor CoT, 11.06.2016
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: bogen, Luky-33, Avola, tall&curly, hanele m., Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty teda umíš navodit atmosféru:) neumím sice všechny ty tvé obrázky napevno spojit, ale vnímám nitku, která mezi nimi běží, baví mě to dobrodružné snění o zvláštních světech, dokážeš vzít s sebou ...:)

11.06.2016 08:51:53 | Ragnell

..jen aby ten pavouk, co se k Tobě tak něžně lísá, nebyla ona..víš, co by Tě čekalo, kdyby sis ji připustil..:-D*

11.06.2016 00:30:58 | Frr

a máme ramadán..

tohle se mi líbí moc, to ti závidím

každý večer po stěnách stékají hodiny
praská vzduch a z dálky voní mrtvé moře

11.06.2016 00:26:11 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí