Bloodysunset

Bloodysunset

Anotace: Vlajková loď naší skupiny... ;-)

Sbírka: Můj ekosystém

"Těším se, jen jestli bude múza…“

Prej „jen jestli bude múza“?
Jsme Bloodysunset,
všech umění lůza…

My nectíme v kráse pravidla
a chrlíme vše, co duše dá…

A když na tě pak múza sere,
ráno jen: „Sorry,
padla jsem do postele…“

Snad aspoň sama…
Odtuším víc než zadoufám –
No future, no rules na paměti mám…

Tohle byl projekt odjakživa,
kde vládla bídná disciplína,
love k umění, hate k nepřátelům,
případným díla prznitelům…

Děláme jak to cítíme
o světě kol moc nevíme
a neživíme kritiky
pač svět je dost, dost veliký
abychom se v něm ztratili,
uměním kolem mlátili,
přesně jak se to líbí nám
a vale dali i múzám…

Múzy si musí uvědomit,
že když chtěj někde jinde smolit,
ne s náma sedět u stolu,
nezměníme se v mrtvolu.

Budeme plodit ve všech směrech
v umění i v jiných poměrech
když múzy nechtěj zulíbat,
najdem si jinde…no…kde brát
nebudou s náma zametat…

…na tohle byly košťata,
takže se mějte koťata
a i když zas budete spát,
my už si nepřestanem hrát.

Bloodysunset – tvůrčí svobody
co neodmítaj světa svody
s múzami chceme počítat
a ne na schovku s nimi hrát…

A i když múza nám nezbude
Západy slunce budou rudé
a my v nich budem hrdě stát,
navěky si s uměním hrát…
Autor bloodysunset, 13.06.2016
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí