Zdi lásky

Zdi lásky

Anotace: ---

Tvoje srdce 

bije v mojí hrudi.

Ruce, které trochu studí,

zahřívá tvůj dech.

 

Z rozmaru či zamilovanosti

čmáráme po zdech,

se světem v zádech

a láskou na dosah.

 

Bez bázně a hany

kráčíme ve stopách 

Adama, Evy, v temnotách

spočíváme v objetí ... 

 

Neznaje pachuť strachu,

dobrovolně v zajetí

lásky, přijímáme prokletí

navždy se milovat ...

 

 

Autor FroniXY, 13.06.2016
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Bánší
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí