ti co se nepřestali smát

ti co se nepřestali smát

Říkal jí lásko, tak to má být
a zpívali spolu

na kraji útesu

šílení
v očích život
v srdci chlad

ve rtech úsměv
co trhal tváře
v hlavě hlasy
co naváděli ke smrti
k vraždě
k úprku
ve fialovém Lamborghiny

zcvakla zuby

a on se smál
když ji podřezával krk

měl kapsu plnou karet
ale ona jenom jednu

proto ji miloval
a ona jeho
proto ji zabil

a vyvolal démona
co se nikdy nepřestal smát
jako šílenec

Joker and Harley Quin

http://cdn1.themovienetwork.com/sites/themovienetwork.com/files/imagecache/630x375/static1.squarespace.com__0.jpg
Autor madness.is.freedom, 20.06.2016
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí