Chtěl bych věřit

Chtěl bych věřit

Anotace: ...

Chtěl bych věřit
že svět je v pořádku
a že nám nic nehrozí
že dokonale vystihnu ten svět na řádku
a že nenávist lásku nezboří

Chtěl bych věřit
že smrt nikdy nepřijde
a že já a ty budeme napořád
že co budu chtít to mi vyjde
a že svět má nějaký řád

Chtěl bych věřit
že vše se jednou v dobré obrátí
a že vše bude jako dřív
že má láska k tobě se nikdy neztratí
a já do konce života budu tě sledovat jak v mých peřinách spíš

Chtěl bych věřit
že spravedlnost stále existuje
a že ti dobří v nebi skončí
a že ten který svých činů lituje
s nadějí se nerozloučí

Chtěl bych věřit
že mé básně jednou změní svět na lepší
a že jednou zapíší se do dějin
že už nikdy neztratím klíč ke štěstí
a že jednou doopravdy uvěřím
Autor lukassnajdr, 26.06.2016
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: zdenka, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí