a nic nebolí

a nic nebolí

Zamklá tvář nic neřekne
jen to listí někdy opadne
na kříži svědomí
v obraze vědomí
v tichu se propadá
/A nic nebolí jak Zrada//
Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.06.2016
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: ZZuzkAA, Kett, Frr, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí