Velký svůdník

Velký svůdník

Anotace: Tohle je pouze shoda jmen, kdepak já a ženy.

Povídala jedna dáma,
dejte pozor na Milana,
po ženách on stále pase,
vždy zní něha v jeho hlase.

Je to proutník, extra třída,
neustále ženy střídá,
přísně jsem ho pokárala,
nakonec se jemu vzdala.

Prozradím vám, milé dámy,
je to kanec, mezi námi,
rošťák je, však velmi milý,
všechny jsme mu odpustily.
 

Autor Psavec, 27.06.2016
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: MARKO, Philogyny1, Kubíno, Květka Š., Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milý Milan na talíři
se svíčkovou v barvách víří
dámy si fakt pochutnaly
na kance teď recept mámí
mezi námi...už ho mám,
snad si taky pochutnám :)

29.06.2016 12:29:25 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí