=Motýlí veršování

=Motýlí veršování

Anotace: stejně mi uletí...

~~~~~
Vymyslím si 
veršů pár
já vím,
pravý básník 
ten by se pousmál
že mám v básních motýly
co uletí mi za chvíli.
Pak posadí se do květů
a myslí na mě,poetu
co o nich asi tak budu psát?
A to se mám 
těch motýlů ptát?
...
Jeden motýl
si sedl na můj blok
a na pár slov se jen tak kouk
zamával křídly a letí si
básničku o sobě nepřečte si.
Tím končí
má báseň motýlí
napsaná byla za chvíli
motýl pak tykadlem zakýval
jiným motýlům zprávu předával.
...
Tak leť motýle,leť si,leť
vždyť tobě patří každý letní květ
a já budu psát dál své verše
pokud mi to ještě píše…

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 02.07.2016
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí