Nechápu....

Nechápu....

Anotace: nechápu......

Nechápu, proč...
jsou lidi tak prolhaní,
proč neumí se chovat,
nechápu...
poč jsou tak lží nadaní...
kam se před nimi schovat?

Nechápu,
život,
nechápu,
dnešní svět,
kam se před ním schovat?

Mám se také naučit lhát,
a tomu se smát...
Nechápu...
Autor Aangela, 04.07.2016
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí