Houser

Houser

Anotace: ...

Ohnula jsem svůj hřbet,

Pro ten krásný květ.

V tu chvíli - miluji svět.

...

Ohnula jsem se po druhé,

Obětavě pro druhé.

V tu chvíli - jak jednoduché.

...

Ohnula jsem se po třetí,

Čekám snad už století.

...

Že někdo přiletí mi na pomoc.

Je to v lidech - chtěla bych moc.

...

A tak v koutku duše - tajně doufám,

Že ten houser povolí a já půjdu dál 

svou vlastní cestou.

...

Jako ostatní.

 

Autor teniska, 06.07.2016
Přečteno 234x
Tipy 7
Poslední tipující: Koala, Kubíno, Jort, Frr, vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)
S bloklou bederní páteří
dáma hlasitě láteří...

12.09.2023 09:30:49 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí