Brigáda

Brigáda

Anotace: První dva dny jsme toho moc nevybrali, ale snad se nám podaří pejskovi výcvik zaplatit :)

Sbírka: Životem plout

Tak první den na brigádě
v letním parnu choditi,
až nikdo z lidu po obědě
nechtěl přispěti.

Vybíráme na pejska,
co jmenuje se Denis.
By vycvičit se moh hnedka
na terapii canis.

Tož jsme tedy začali
a po České jsme chodili.
Na Moraváku seděli
a za penízky modlili.

Čekal nás oběd
ta chvíle klidu,
stejně nám nikdo
nepomoh z lidu.

A tak jsme chodili
až do tří dál
čekali, čekali,
kdo kolik dá.

Nakonec nejmíň ze všech jsme vybrali,
pro radost nás však ve zdraví přežili.
S bolestí v nohou a úpalem v hlavě
oděšli domů a spali zdravě.

Další den posunut nástup byl,
jelikož státní svátek žil.
Dlouho jsme po Brně nechodili,
moc lidí jsme totiž neviděli.

Na Kraváku ani noha,
po cestě v šalině taky ne,
v podchodu zkusili jsme to znova,
však dneska se nikdo nehrne.

Jen jeden z nás všech však úspěch měl,
co lidi z hlaváku naháněl.
Mrkal očima a odbýt se nedal,
stopl i toho, kdo nejvíc spěchal.

A tak dny dva volna nás čekají,
budeme dále však doufat po tají,
že podaří se vybrat nám dosti,
by výplatu mohli jsme nějakou zhostit.

Tak pohodu prázdnin přejem všem,
za nadační spolek MI - JA HELP :)
Autor Luciuska, 06.07.2016
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí