Nesmysly

Nesmysly

Anotace: Utápět se v nesmyslech je lepší než nudné nic. Udržet se při smyslech je těžší než by mohlo být....

Utápět se v nesmyslech
je lepší než nudné nic.
Udržet se při smyslech
je těžší než by mohlo být.

Nakročit a pak zastavit
zdá se mi trochu divné.
Avšak já nemám žádný klid
a je mi trochu bídně.

Pak věnovat poklonu
někdy někde někomu.
Pak přijmout malý úsměv
a zapomenout na hněv.
A pak úplně nakonec
je mi jedno, že jsem pitomec.
Autor Anagstrema, 07.07.2016
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: jondys, MA t HA, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí