Seznamkové Q & A

Seznamkové Q & A

Anotace: ...

*Co tu hledám? Po čem toužím?

-Po svý ose světem kroužím.

Na vlnách z not a akordů, v divnosti držitel rekordů, hledám vlastní místo.

*Jak se máš či Jak se vede?

- Tenhle dotaz u mě vede.

Mám se dobře a co ty? Tak začínaj trampoty. Když ti řeknu, jak se (doopravdy) mám, nejspíš tě už nikdy nepotkám.

*Vyměníš si nahý fotky?

-Nejsem holka z maringotky.

Sebeúcta, vlastní cena, pro internet uzavřena.

Autor Arlayna, 07.07.2016
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, bogen, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí