Ta

Ta

Anotace: . . .

Jsem ta, co podává dýku
všem prvorozeným synům
jsem ta, co sklání paprsky
na zapomenuté dveře

Jsem ta, co píše vzkazy do prachu
a posílá černé kočky přes cestu
jsem ta, co dělá masky beránků
a prodává je na ulici vlkům

Jsem ta, co mluví hlasem lásky
a tisíci jazyky milosti
jsem ta, co vosí bzučení
promění na matčin zpěv

Jsem ta, kvůli které vzniklo
Poučení
jsem ta, co čeká na konci
když ti čte první stránku

Jsem ta, co vede hračky
do zakázaných míst
kde sedí jen kopřivy a
všechny staré, uleželé křivdy.
Autor Tawi, 14.07.2016
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Urvisu, něco, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Originální!

14.07.2016 21:08:21 | Urvisu

TU - obdivuju :-D* ST*

14.07.2016 06:44:28 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí