Thanatokracie

Thanatokracie

Anotace: ...smrtivláda

Sbírka: Země ran

Zuřivý déšť do přilbic bije,

po zbroji se kalná krev lije;

ze slz a neštěstí žije,

z vnitřností rozervané Germánie!

 

Praskají páteře obranných valů,

hroutí se armády reznoucích samopalů

padají sochy císařů, králů

a hoří kabátce slavných generálů!

 

Nastala doba smrti a běd,

tak umírá Evropa, umírá svět...

Autor Oxík, 17.07.2016
Přečteno 552x
Tipy 3
Poslední tipující: Dis-Con-Nect-Ted, MA t HA, Ravena Lupus
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sad but True.

05.10.2016 22:04:25 | Dis-Con-Nect-Ted

To posledné dvojveršie je super napísané...

24.07.2016 11:09:10 | MA t HA

Ďakujem pekne :)

24.07.2016 11:48:12 | Oxík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí