Chvilka ptačí poezie

Chvilka ptačí poezie

Anotace: Báseň o opeřencích :)

Pluje vzduchem černá vrána
pod ní otvírá se zlatá brána
vrána na tu bránu sedne
když na věži vyzvání poledne

Na drátě sedí dvě vlaštovky
luští přitom spolu křížovky
hádají slova, doplňují písmena
Přitom nevědí,jaká mají jména

Na náměstí chodí holubi
svým peřím se chlubí
Tam kde má dům štít
letět s ptáky můžeš chtít
Autor Petr27, 19.07.2016
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí