Nesesmilníš

Nesesmilníš

Anotace: ...

Pár let uvidím

ze světa jen kousek

mezerou mezi

železnými tyčemi

Pár let neuvidím

rozkvetlý vlčí mák

zasněžené kopce

horské potoky

Pár let neuvidím

nad oblaky slunce

ona ho neuvidí

už nikdy

Autor Oxík, 22.07.2016
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Dis-Con-Nect-Ted, Ravena Lupus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí