Pro Vlastu

Pro Vlastu

Anotace: někdy už vaši přátelé nechtějí být vašimi přáteli a to pak hodně bolí...



dlaň tvá se vzdálila od té mojí


přáteli už nechceš být


tvá mysl teď proti mně zbrojí


stále si však hluboko uvnitř mého srdce


nedokážu zapomenout na naše láskyplné tance


na tvůj bláznivý smích


na tvoje prdlý nápady


zbydou teď v přátelství


zbydou tam jen šrámy


proč?


musím se stále ptát


jsem ti po tom všem už jen trnem v oku


že jsem nechtěla aby ses trápil?


po jejím boku?


tvrdil si že jsi nešťastný


tak snažila jsem se ti poradit


asi jsem to přehnala


ale to není důvod proč mne zatratit


moje city a slova jsou vždy ze srdce


i když se ti tomu veřit moc nechce


na nic si nehraju


jen bez tvého přátelství


občas smutně si vzpomenu


na to kdo jsi doopravdy


na to jakýs býval kdysi


a na to


že už to asi nikdy nebude jako dřív...

Autor Marsinka, 22.07.2016
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí