Minuta štěstí

Minuta štěstí

Anotace: O tom, že i minuta štěstí stojí za to.

Dala bych všechno,
za minutu tvého času.
Vidět tě, cítít tě, ano?
A slyšet trocha tvého hlasu.


Mít s tebou svou minutu štěstí,
která je pro tebe jen pobavení.
Válet se s tebou v hromadě listí
a mně zbyde už jen trápení.
Autor LizaWolf16, 09.08.2016
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí