Patolog

Patolog

Anotace: ...

Oblé boky vytesané z ledu

jediné ženy, kterou bez námahy svedu;

Havraní vlasy a němá ústa

a mysl tvá je prázdná, pustá;

Cítíš mé teplo, já vnímám tvůj chlad,

než dostihne mě další touha - hlad;

Nejprv jsem v tobě, pak ty ve mně;

další krásné ráno na pitevně...

Autor Oxík, 15.08.2016
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Ravena Lupus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí