jen si běž..

jen si běž..

Anotace: táhni si..

Na posteli sedím,
z okna ven hledím.
Co tu asi vidím?
to právě nevím..

Rychle jsi to obrátil,
mě opustil a k ní se vrátil.
Jen si běž, já tě tu nedržím.
jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím.
Autor Engel16, 11.02.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí