Láska na schodech

Láska na schodech

Anotace: Báseň omojí lásce bohužel zatím neopětované dle skutečné události

Na chladných schodech dívka seděla
kráčím za ní tajně nahoru
Do očí mi mlčky hleděla
vzápětí se proto ujímám hovoru

Na schodech jsme my dva spolu
byla to příjemně strávená chvilka
s Dívkou byl sem ještě v sobotu
pověz mi co sem to za snílka ?

Náhle mi však dívka odešla
na schodech sem zůstal sedět
kéž by z toho láska vzešla
Já nestih se víc dozvědět
Autor Petr27, 16.08.2016
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Philogyny1, Ormissia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám, že bude mít pokračování... :)

16.08.2016 16:17:52 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí