Bludička

Bludička

Utekla jsem před tebou

běžela jsem skrz

zdi moře a lesy

Vítr běžel se mnou

lámal stromy vejpůl

větve praskaly jak za ohně

 

Byl to strach

nebo možná odvaha

která přes rozražený ret

zpívala zalknutě

neohlížet se neohlížet se

 

 

Po větru posílals mi dopisy

že hledáš mě ukrytou v sobě

A já po letech píši ti

prstem do vzduchu: Zase před tebou utíkám

                           

                             protože se nedokážu

                            rozloučit

Autor chci_uverit, 25.08.2016
Přečteno 341x
Tipy 13
Poslední tipující: Jin&Jang, JSJ, Joe Vai, Dorian Gray, Robin Marnolli, jitka.svobodova, Kubíno, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejda, to je krásné...

16.03.2017 10:27:05 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí