Rozloučení

Rozloučení

Anotace: ...

Bylo to hezké, stálo to za to,
alespoň pro Tebe, neplač, zlato.
Bylo to moc fajn, za to to stálo,
dal si mi moc, já Tobě zas málo.

Chtěl si mě chránit, první chraň sebe!
Já nejsem ta, co strachem se třepe.
Nevinnost? Ha! Já mám lokty ostré,
spíš sám beze mne, pro jednou, posté.

Ta studená postel, ve které spíš
Ti snad poskytne nedobytnou skrýš.
To víš, že na Tě budu vzpomínat,
ale až budu s jiným usínat.

Už se neboj, třebaže někdy zas.
Já Tě ale nechávám na pospas
Tvému osudu.
Nebudu se topit ve studu.
I kdyby mě to všechno sralo!
– Dal si mi moc, já Tobě málo.
Autor Kloboučnice, 05.09.2016
Přečteno 336x
Tipy 10
Poslední tipující: Krysařka, vodnař, Frr, VEDz RVAHEs, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec je strhující! :D

16.06.2017 22:00:35 | Krysařka

Ber, kde ber
Vypoť pro psinu plnej džber ...
Skvělé

05.09.2016 14:14:14 | VEDz RVAHEs

Jste skvělá básnířka.. :-)

05.09.2016 12:36:23 | Tvořilka Lenka

...... ach ano.. Tento pocit znám..

05.09.2016 12:36:03 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí