Osobo

Osobo

Anotace: ...


Ty jsi zase v sázce,
radil ti tvůj rádce.
Za cool šaty utrácet,
přece jsme už ve válce.

Na zem se můžeš skácet,
vše dobré se bude vracet.
Osobně to ženská neber,
svý švestky si raději seber.

Uznej, že není vhodné prosit,
do mé mysli mi pokaždé lozit.
A nutit mě básně psát,
já můžu umírat.

To přeci nevidíš,
jak já tím trpím.
Však počkej, uvidíš,
injekcí tě umrtvím.

Nechceš vědět, co s tebou bude,
až poslední vlas z tebe zbude.
Můj nápad to nebyl, ženská,
bývala jsi pěkná, hezká.

Teď je z tebe už jen treska,
jsi dobrá jen jako stezka.
A kecat s tebou je marný,
když jsi sliz pěkně tvárný.

Nakonec ušetřím tvou duši
a docela ti to i sluší.
To byl ale jen můj kompliment,
Není to o tom ať vystrčíš KOZY VEN ! :D

Autor boneslash, 11.09.2016
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí